Sportsbøger

Om alt fra fodbold til sejlads

Sportsbøger på Chapter

De handler om alt fra løb, cykling og fodbold til ridning, fitness, jagt og sejlads. Så uanset, hvilken sport du dyrker eller er interesseret i, så er der næsten garanti for, at der også er en sportsbog for dig.

Søg efter din næste sportsbog

Find inspiration og bliv bedre til din sport med sportsbøger

Sportsbøger er ofte skrevet af tidligere eller nuværende sportsudøvere, der enten har været med til store sportsbegivenheder eller er kendt for deres præstationer i sportens verden. I sportsbøger kan du blandt andet finde inspiration og råd til, hvordan du bliver bedre til en bestemt sport.

Sports- og træningsbøger kan indeholde alt fra træningsprogrammer, til hvilket udstyr du skal bruge til den givne sport. Så, hvis du gerne vil prøve kræfter med en ny sport eller forbedre dine præstationer i din sportsgren, er der uden tvivl inspiration at hente på hylden med sports- og træningsbøger.

Find dine favorit-sportsbøger 

Hvad er din favorit-sportsgren? Du har måske flere. Der er naturligvis skrevet et væld af bøger om meget populære sportsgrene såsom fodbold, håndbold og cykling, men du finder altså også bøger i en mindre og mere nichepræget kategori. Vi har samlet et lille udvalg af forskellige sportsbøger fra forskellige sportsgrene.

En af de helt populære kategorier er bøger om fodbold. Her kan du for eksempel tage med på en tidsrejse i dansk fodboldhistorie i Magiske Øjeblikke eller begive dig ud i den engelske fodboldliga i bogen Matchday.

Måske er det bøger om cykling, der vækker din interesse. Her finder du f.eks. bøger som Tour de France – Historien om verdens hårdeste cykelløb, hvor bogen dækker hele løbets udvikling år for år fra det første løb i 1903.

Er du glad for ridning, kan du også finde inspirerende historier fra ridningens verden i for eksempel Forstå din hest.

Lyt til historiske sportsøjeblikke og sportsbiografier

Em i 92, Tom Christensens mange Le Mans sejre og håndboldherrenes OL-guld i 2016 er for mange sportspræstationer, der står helt klart på nethinden, ligesom der også tidligere i dansk historie er masser af historiske øjeblikke fra sportens verden.

Den slags sportsbegivenheder, man aldrig glemmer, er naturligvis også at finde i flere sportsbøger. Her får du et indblik i de store øjeblikke, sportsudøvernes tanker, forberedelse og meget mere. Udfordringerne, spændingen og glæden ved at sejre er en stor inspiration i de mange bøger om historiske sportspræstationer. Det er næsten, som at være der selv.