Chapter tablet og høretelefoner

Chapter er en ny lyd- og e-bogstjeneste, der vil mere...

En ny lyd- og e-bogstjeneste, der vil mere…

Mission er måske et lovligt svulstigt ord.

Men så lad os kalde det vores ambition.

Chapter vil være den lyd- og e-bogstjeneste, som værner om litteraturen og dens fremtid på det voksende, digitale bogmarked. Vi vil favne bredt på tværs af genrer og sikre plads, synlighed og en fair transparent afregning til alle forfattere.

Chapter vil sørge for, at den enkelte læser eller lytter aldrig farer vild i det store bogunivers, men bliver præcist guidet og inspireret inden for sine foretrukne genrer.

Vi vil være den lyd- og e-bogstjeneste, som tilbyder de allerbedste børnebøger og hjælper forældre med at vække en livslang læselyst hos deres børn og gøre dem rigere som mennesker.

Vi vil inspirere de unge og gøre det nemt og indbydende for dem at berige sig med fortællinger, som vil udvikle dem og gøre dem mere vidende og spændende at være sammen med.

Chapter er for alle jer, der vil stimuleres, udfordres og forføres. Og som ikke vil nøjes med at læse, hvad forfatterne skriver, men også møde dem og høre, hvad de siger, og hvad der ligger bag fortællingerne.

Vi vil ikke bare være endnu en streaming tjeneste, og vi bliver aldrig færdige med at udvikle nyt, berigende indhold.

Sådan er det for sådan nogle som os, der hele tiden vil mere.

Vi vil…

  • tilbyde et medlemskab baseret på fleksibelt timeforbrug
  • være med til at skabe en livslang læselyst hos børn
  • favne bredt på tværs af genrer og sikre plads og synlighed til alle forfattere
  • inspirere og guide med præcise anbefalinger
  • give vores medlemmer læseroplevelser, der gør dem til rigere mennesker

Vi har også et medlemskab til dig

Vi har alle forskellige behov og vi har helt sikkert et medlemskab der matcher præcis til dine personlige lytte- og læsevaner.

I de fleste af vores medlemskaber, kan du streame løs døgnet rundt. Men måske er du mest til fysiske bøger, og har brug for et digitalt supplement, når du rejser eller sidder i bilen.  Så er Chapter Flex lige dig. Her kan du lytte eller læse 12 timer om måneden. Lige præcis når og hvor du vil. De timer du ikke får brugt i den ene måned, overfører vi til næste måned. Kom i gang for bare 69 kr. pr. måned.