skak til økonomi og business

Businessbøger

Alt indenfor økonomi og forretning

Økonomi- og businessbøger på Chapter

Mangler du inspiration til din karrieremæssige udvikling, eller er du måske selvstændig og ønsker gode råd til at udvikle din virksomhed? Så finder du her økonomi- og businessbøger med et væld af forskellige emner inden for blandt andet iværksætteri, ledelse og investering.

Søg efter din næste businessbog

Hvad kan du lære af bøger om økonomi og business?

Businessbøger falder inden for faglitteraturens genre. Businessbøger er ofte skabt af forfattere, der har opnået succes inden for et bestemt felt og deler ud af deres strategier, tilgang og personlige historier for at inspirere andre til at opnå succes – hvad enten det er inden for ledelse, forretningsudvikling eller noget helt tredje.

Bøger om business giver gerne stof til eftertanke hos læseren og gør dig klogere på et bestemt emne. Og du kan bruge de gode råd til at ændre din hverdag både på et personligt og karrieremæssigt plan.

Om både ledelse og økonomi

Businessbøger er en genre med mange forskellige felter, du kan bliver klogere på. Det betyder også, at der ofte er en bog til enhver, der har en interesse i business på den ene eller den anden måde.

Vil du gerne blive klogere på, hvordan du som leder eller fremtidig leder kan opnå succes? Så er bøger om ledelse en stor kategori, hvor du blandt andet finder bøger som Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag, der handler om adfærdsdesign. Du finder også bøger som De første 100 dage med gode råd til dig, som er ny leder.

Foruden bøger om ledelse, finder du i businesskategorien også bøger om økonomi. Økonomi er et vidt begreb og er omfavnet af mange forskellige typer bøger. Leder du efter bøger om økonomi, finder du blandt andet eksempler som Investér i livet, der handler om, hvordan du opnår personlig og økonomisk frihed ved at investere og omlægge din personlige økonomi.   

Du kan også lytte til bøger som Den lille bog om din økonomi, hvor du bliver guidet igennem de mest almindelige økonomiske dilemmaer, så du kan sove trygt om natten.

Bøger til alle, lige fra studerende til ledere

Alle kan lade sig inspirere og blive klogere ved at læse eller lytte til businessbøger. Der er nemlig skrevet et væld af forskellige slags. Så uanset om du er studerende, iværksætter, privatperson eller leder, så er der tæt på ingen begrænsninger. Men hvor skal du så begynde?

Den store mængde businessbøger om alt fra investering, ledelse og personlig udvikling kan være overvældende – og det kan måske være svært at finde hoved og hale i, hvor du skal starte. Vi har samlet et univers af forskellige businessbøger til dig, som du kan give dig i kast med. Og er du ikke helt sikker på, hvor du skal starte, finder du lister med anbefalinger i vores app.