Medlemsservice

Er du medlem og har du brug for hjælp, så se her...

Kontakt os

Er du medlem og har du brug for hjælp, så kan du kontakte os via mail på medlem@chapter.dk

Vores telefon er åben for medlemmer alle hverdage mellem kl. 10.00-12.00.

Telefon +45 5175 5465

Du kan også skrive direkte til en af vores medarbejdere.

Jesper Siber
Direktør
Anne Kirstine Dam Christensen
Head of Content

Når du er medlem

Hvordan ændrer jeg mit medlemskab?
Hvis du ønsker at ændre medlemskabstypen, så kontakt Medlemsservice via medlem@chapter.dk
Er der nogen binding på mit medlemskab?
Nej, der er ingen binding.

Efter din gratis prøveperiode, fornyes dit medlemskab automatisk, medmindre du inden afslutning heraf, har valgt at opsige dit medlemskab.

Er dit medlemskab fornyet, kan du når som helst opsige det, men du opsiger altid dit medlemskab til udløb, af den måned du allerede har betalt for.
Hvordan får jeg en ny adgangskode?
Har du glemt din adgangskode – eller vil du bare gerne ændre den – så benyt dette link: https://chapter.dk/mit-chapter/reset-password
Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?
Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab før den periode du har betalt for udløber, gælder følgende: Du opsiger altid dit medlemskab til udløb, af den måned du allerede har betalt for.

Send en mail fra den mailadresse, du oprettede medlemskabet med. Skriv OPSIGELSE i emnefeltet. Vi sender en kvittering, når vi har registreret opsigelsen. Denne proces bliver digital via hjemmesiden i løbet af januar/februar 2021. 
 
Har du betalt for 12 måneder ad gangen (et årligt medlemskab), er de første seks måneder af medlemskabet uopsigeligt. Derefter kan det opsiges med 30 dages varsel til ophør af en måned. Opsiger du f.eks. d. 15. juli, udløber dit medlemskab ved udgangen af august.

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab før den periode, du har betalt for udløber, skal du sende en mail til medlem@chapter.dk. Hvis du ønsker tilbagebetaling af eventuelt tilgodehavende, opkræves et gebyr for dette.
Hvordan ændrer jeg mine betalingsoplysninger?
Dette bliver først mulig via www.chapter.dk med udgangen af 2020.

Generelt om Chapter

Hvad er Chapter?
Chapter er en ny lyd- og e-bogstjeneste, der vil mere. Vi vil inspirere og guide alle vores medlemmer og bidrage til at vække en livslang læselyst hos både børn og unge. Vores ambition er at give vores medlemmer læseroplevelser, der gør dem rigere i form af viden, indsigt og personlig horisont.
Hvad koster Chapter?
Vi har 4 forskellige medlemskaber.

Chapter Flex koster 69 kr./md.
Chapter One koster 99 kr./md.
Chapter Two koster 149 kr./md.
Chapter Family koster 189 kr./md.

Se medlemskaberne her
Hvor kan jeg bruge Chapter?
Chapter er en lyd- og e-bogsapp, som du kan bruge på din smartphone og tablet.
Hvordan indløser jeg en værdikode?
Når du har valgt det medlemskab du vil have, kommer du til betalingsvinduet. Har du en værdikode, klikker du på ’brug værdikode’ i betalingsvinduet, og indtaster her din værdikode. Klik ’indløs’ og så skulle din værdikode være brugt.

Vælg mellem vores medlemskaber her
Hvordan fungerer app’en?
Brug af Chapter må kun ske til privat brug. Brug af tjenesten i kommercielle og offentlige sammenhænge er ikke tilladt.

Du kan anvende 5 enheder pr. medlemskab med én bruger. Du er velkommen til at dele dit multi-user-medlemskab på Chapter med andre medlemmer af den samme husstand, og du kan oprette op til fire individuelle brugere i husstanden, afhængig af dit medlemskab. Chapter kan således anvendes samtidig på flere forskellige enheder i form af tablets og smartphones tilhørende husstanden.

Hver gang du anvender dit medlemskab på Chapter på en ny enhed registreres denne enhed på dit medlemskab. Der kan maksimalt anvendes fem forskellige enheder.

Hvis du har spørgsmål til dette eller problemer med at tage ny enhed i brug, så kontakt medlemsservice på medlem@chapter.dk.
Offline brug
Det er muligt at downloade de bøger du ønsker at lytte eller læse til, og dermed anvende Chapter på farten eller på ferie.
Kan jeg bruge Chapter i udlandet?
Ja, du kan bruge Chapter i udlandet.

Dog skal du være opmærksom på, at ikke alt indhold er tilgængeligt i alle regioner eller lande.

Du kan med fordel downloade bøgerne offline på forhånd, så du kan lytte uden internet. Sørg for, at dine lydbøger er downloadet 100%, og du kan teste om det virker ved at sætte din smartphone eller tablet til flytilstand.

Huks, at slukke for roaming på din enhed for at undgå ekstra gebyrer. Du kan downloade så mange bøger, du ønsker, så længe du har lagerplads på din enhed.

Du kan selvfølgelig også bruge Chapter online, enten med wifi-adgang eller ved at roame. Roaming kan dog være dyrt, så her anbefaler vi at du downloader dine bøger på forhånd.
 
OBS. Du kan kun bruge Chapter Flex i udlandet, såfremt du er online.
 
 

Andre spørgsmål om Chapters app

Kan man bruge Apples ”Voice Over”-funktion i Chapters app?
Chapters app er ikke optimeret til Apples ”Voice Over”-funktion.
Kan man læse e-bøgerne på Kindle eller andre e-bogsplatforme?
E-bøgerne kan kun afvikles i Chapters app
Kan man afspille lydbøgerne via bilens anlæg?
Lydbøgerne kan afspilles på bilens anlæg via en Bluetooth-parring
Kan man downloade lyd- og e-bøgerne?
Man kan downloade lyd- og e-bøger så de ligger i appen, så man kan afvikle dem i appen selv om man er offline.
Kan man finde alle bøger i appen?
Man kan finde alle bøger, der – af de udgivende forlag – er frigivet til bogtjenesterne, og hvor Chapter har indgået en aftale med det pågældende forlag.
Kan man finde alle nyheder i appen?
Man kan finde alle bognyheder, der – af de udgivende forlag – er frigivet til bogtjenesterne, og hvor Chapter har indgået en aftale med det pågældende forlag. Bemærk! Udvalgte nyheder frigives først til bogtjenesterne 3-6 måneder efter papirbogens udgivelsesdato.