Hvad passer til dit behov?

Psst… Lige nu 21 dage gratis — opsig når du vil

Du kan registrere op til 3 enheder pr. bruger
Du kan bruge Chapter når du er i udlandet
Alle nyeste udgivelser er med fra start

Om Chapters medlemskaber

Hvilket medlemskab skal jeg vælge?
Vi har 4 medlemskaber, da behovet for at lytte og læse kan være forskelligt.

Chapter Flex: dette medlemskab er helt unikt. Her får du nemlig 12 timers læse/lytte-tid om måneden. Får du brug for flere timer, kan du tilkøbe dem. Har du ikke brugt dine timer, overfører vi dem til næste måned. Medlemskabet er derfor til dig, som ikke læser så meget, læser mest i perioder, eller måske læser fysiske bøger og har brug for et supplement til f.eks. køreturen til arbejde.

Chapter One: Helt klassisk – ubegrænset forbrug for én person.

Chapter Two: Ubegrænset forbrug for 2 personer.

Chapter Family: Ubegrænset forbrug for 4 personer. Dette medlemskab egner sig godt til familien, så alle har hver deres profil og lytte/læse-lister. Derudover forstår vi behovet for fysiske børnebøger til f.eks. godnat læsningen. Så du får 50% rabat på en fysisk børnebog 6 gange om året.

Se medlemskaberne her
Hvordan fungerer Chapter Flex?
Med Chapter Flex får du 12 timers lytning/læsning hver måned.

De timer du ikke anvender i en given måned, vil automatisk blive overført til den efterfølgende måned.

Du vil via mail løbende få at vide hvor lang tid du har brugt, og inden længe vil du selv kunne følge dit tidsforbrug i app’en.

Hvis du har behov for at købe ekstra timer, kan du købe 10 timer for 39 kr. Købet af disse timer, vil foregå via det link der sendes i de løbende opdateringsmails. Også denne funktionalitet er vi ved at bygge ind i app’en, så du selv fremover kan købe de ekstra timer.
Hvordan tilkøber jeg timer til Chapter Flex?
Med Chapter Flex får du 12 timers lytning/læsning hver måned. De timer du ikke anvender i en given måned, vil automatisk blive overført til den efterfølgende måned.

Du vil via mail løbende få at vide hvor lang tid du har brugt, og inden længe vil du selv kunne følge dit tidsforbrug i selve app’en.

Hvis du har behov for at købe ekstra timer, kan du købe 10 timer for 39 kr. Købet af disse timer, vil foregå via det link der sendes i de løbende opdateringsmails. Også denne funktionalitet er vi ved at bygge ind i selve app’en, så du selv fremover kan købe de ekstra timer inde fra app’en
Hvordan bliver mine timer overført med Chapter Flex?
Med Chapter Flex får du 12 timers lytning/læsning hver måned. De timer du ikke anvender i en given måned, vil automatisk blive overført til den efterfølgende måned.

Du vil via mail løbende få at vide hvor lang tid du har brugt, og inden længe vil du selv kunne følge dit tidsforbrug i selve app’en.

Hvis du har behov for at købe ekstra timer, kan du købe 10 timer for 39 kr. Købet af disse timer, vil foregå via det link der sendes i de løbende opdateringsmails. Også denne funktionalitet er vi ved at bygge ind i selve app’en, så du selv fremover kan købe de ekstra timer inde fra app’en.
Hvordan kan jeg købe fysiske børnebøger med rabat?
Køb af fysiske børnebøger med rabat via dit Chapter Familiy medlemskab, vil blive håndteret via en mail som du vil modtage fra Chapter.
I denne mail vil der være et link til www.tales.dk, som er den on-line boghandler du kan købe hos med rabat.

I mailen sender vi dig også en rabatkode, der giver dig rabat. Tryk på linket i mailen og du kommer ind hos www.tales.dk. Her vælger du hvilken børnebog du ønsker at købe, går til kassen, indtaster rabatkoden og betaler. Så enkelt er det.

Du kan også læse mere om Tales.dk og din rabat her.