Kontakt os

Chapter A/S
Nørre Voldgade 21, 5. sal
1358 København K
CVR 41400137

Du kan altid kontakte os via mailadresse chapter@chapter.dk

Er du medlem eller har brug for hjælp til at oprette et medlemskab, kan du kontakte os via mail på medlem@chapter.dk – eller telefonisk på +45 3815 0516 alle hverdage mellem kl. 10.00-12.00.

Generelt om Chapter

Hvor kan jeg bruge Chapter?
Chapter er en lyd- og e-bogsapp, som du kan bruge på din smartphone og tablet.
Hvordan indløser jeg en rabatkode?
Har du en kampagne- eller rabatkode, så tryk på sætningen “Har du en rabatkode? Klik her” i bunden af tilmeldingen og angiv din rabatkode. Tryk “Indløs rabat”. Hvis rabatkoden bliver indløst, vil du se din prøveperiode eller pris ændre sig. Har du tidligere været oprettet som medlem og i den forbindelse brugt en rabatkode, kan du ikke indløse en ny rabatkode, og du vil få en fejl-meddelelse.

Vælg mellem vores medlemskaber her
Kan jeg bruge appen på alle telefoner og tablets?
Chapters app kan benyttes på de fleste telefoner og tablets, der benytter sig af iOS- eller Android-styresystemerne. Minimumskravene kan du se herunder:
 
iOS version 12.1 eller nyere
 
Android telefon eller -tablet med Android 7.0 eller nyere
Hvordan fungerer appen?
Brug af Chapter må kun ske til privat brug. Brug af tjenesten i kommercielle og offentlige sammenhænge er ikke tilladt.
 
Du kan logge ind i appen på 5 enheder pr. medlemskab. Det betyder:
 
Medlemskab med én bruger = 1 bruger á 5 enheder
Medlemskab med to brugere = de to brugere har til sammen mulighed for at bruge appen på 5 enheder
Medlemskab med fire brugere = de 4 brugere har til sammen mulighed for at bruge appen på 5 enheder
 
Man kan dele et to- eller fire-bruger medlemskab med medlemmer i den samme husstand. Disse flerbruger-medlemskabstyper kan anvendes samtidig på flere forskellige enheder i form af tablets og smartphones tilhørende husstanden.
 
Hver gang du anvender dit medlemskab på Chapter på en ny enhed registreres denne enhed på dit medlemskab.
 
Hvis du har spørgsmål til dette eller problemer med at tage ny enhed i brug, så kontakt medlemsservice på medlem@chapter.dk.
Offline brug
Det er muligt at downloade de bøger du ønsker at lytte eller læse til, og dermed anvende Chapter på farten eller på ferie.
Hvad er Chapter?
Chapter er en app hvor du kan lytte til og læse lyd- og e-bøger fra alle de forlag vi har aftaler med. Vi vil inspirere og guide alle vores medlemmer og bidrage til at vække en livslang læselyst hos både børn og unge. Vores ambition er at give vores medlemmer læseroplevelser, der gør dem rigere i form af viden, indsigt og personlig horisont.
Hvad koster Chapter?
Vi har 4 forskellige medlemskaber.

Chapter Light koster 79 kr./md.
Chapter Standard koster 99 kr./md.
Chapter Premium koster 129 kr./md.
Chapter Family koster 189 kr./md.

Se medlemskaberne her
Kan jeg bruge Chapter i udlandet?
Ja, du kan bruge Chapter i udlandet. Men husk at downloade appen hjemmefra, da det er en dansk app, og kun vises i App Store i Danmark.

Dog skal du være opmærksom på, at ikke alt indhold er tilgængeligt i alle regioner eller lande.

Du kan med fordel downloade bøgerne offline på forhånd, så du kan lytte uden internet. Sørg for, at dine lydbøger er downloadet 100%, og du kan teste om det virker ved at sætte din smartphone eller tablet til flytilstand.

Husk, at slukke for roaming på din enhed for at undgå ekstra gebyrer. Du kan downloade så mange bøger, du ønsker, så længe du har lagerplads på din enhed.

Du kan selvfølgelig også bruge Chapter online, enten med wifi-adgang eller ved at roame. Roaming kan dog være dyrt, så her anbefaler vi at du downloader dine bøger på forhånd.