Jul i børnehøjde

Guide til de bedste julehistorier

SÅ er julen officielt skudt i gang. De fleste børn har talt dagene til 1. december, hvor alt det allerbedste de ved STARTER! Med julebag, julepynt, juleslik, juletræ og ikke mindst julebøger.  I år kan du både læse og lytte dine julehistorier. Et godt tip er at læse om aftenen inden sengetid, så der kommer helt ro på – og så kan I lytte om eftermiddagen efter børnehave eller skole. Det er altid hyggeligt med en skøn julehistorier mens der bygges LEGO eller tegnes.

Kan dine børn heller ikke få nok at nisser og sne, ja så er der heldigvis SÅ mange søde, sjove, fantastiske og skæve julehistorier derude, at de med garanti ikke løber tør.  Vi har samlet de bedste til dig lige her, og du kan finde mange flere inde i app’en.

De bedste kalenderbøger til højtlæsning

Her finder du et lille udpluk af de mange kalenderbøger. De har alle 24 kapitler + det løse, så der er læsning til alle dage frem til jul. Og så kan du også få en forsmag på Benni Bødkers OLYMPIA I UNDERBYEN eller finde ud af, hvilken bog, der er Kristian Gintbergs yndlings julebog.

De smukt illustrerede

Julehistorier, der udover at være magiske, spændende, sjove og alt derimellem – også er en fryd for øjet.

Julehistorier uden heeelt så meget bjældeklang (+10 år)

Ikke alle børn er til nuttede nisser og risengrød. Har man mod på et juleeventyr eller to med både uhygge, gakket humor og gru, så tag et kik på en af disse historier.

De bedste på lydbog

Nogle julehistorier gør sig bedst på lyd. Nyd disse skønne lydbøger indlæst af bl.a. Nikolaj Kopernikus, Sebastian Klein, Thomas Winding og Lars Thiesgaard.