Katrine Engberg

Forfatter

Følg Katrine Engberg hos Chapter
…og alle dine andre yndlingsforfattere

Prøv os gratis i 21 dage

Katrine Engberg er født i 1975 og debuterede i 2016 med første bind i krimiserien om Jeppe Kørner og Anette Werner. Hun har været shortlisted til Den store lydbogspris, Krimimessens Publikumspris, to gange til både MARTHA prisen og Årets forfatter og har positioneret sig som bestsellerforfatter herhjemme.

Katrine Engbergs serie om Politiassistent Jeppe Kørner er solgt til udgivelse i 28 lande og Katrine Engberg er at finde på bestsellerlisterne i Danmark, USA og Tyskland, Canada, Norge og Sverige.

Katrine Engbergs interesse for krimigenren stammer tilbage fra barndommen, for hun kommer fra et hjem, hvor ord havde en stor magt og en væsentlig værdi. Hendes mor er forsker, og hendes far var et ordmenneske og fuldstændig opslugt af sit arbejde som lingvist. Hendes barndomshjem var spækket med videnskabelige bøger, litterære romaner – og gode krimier, som både hun og hendes far specielt begejstrede for.

Katrine Engberg får sin inspiration til bøgerne fra virkeligheden; dagligdagens fænomener og mennesker, især dem, der skiller sig ud fra mængden – og der bor fragmenter af hendes egne livserfaringer i både hovedpersonen og i hans nærmeste kolleger.

»Katrine Engberg is an absolute star!« –Camilla Läckberg