Få rabat på tales.dk

Som medlem af Chapter får du helt automatisk lidt ekstra

Få rabat på fysiske bøger fra tales.dk

Som medlem hos Chapter, får du lige lidt ekstra. Ud over adgang til vores store bibliotek af lyd- og e-bøger, så anerkender vi også lysten til eller måske endda behovet for, at læse en fysisk bog i ny og næ.

tales samarbejde med chapter

Tales er en af danmarks største online boghandlere og tilbyder i dag over 8.5 mio. forskellige bøger, e-bøger og lydbøger på dansk og engelsk.

Derfor har vi indgået et samarbejde med Tales.dk, der sælger massevis af trykte bøger. De er især store på deres børnetitler, og dét skal du ikke snydes for.

Med et Chapter One, Chapter Two eller Chapter Family-medlemskab, får du rabat på bøger fra tales.dk efter din første måned hos os.

Med Chapter Family får du også 50% rabat på børnebøger 6 gange om året.

Skulle der i forvejen være rabat på den bog du vil købe på tales.dk, får du Chapter-rabatten oveni den rabat der er på bogen.

Som medlem modtager du en mail efter 30 dage med din første rabatkode til tales.dk.

Hvad så nu?

Hvilken rabat får jeg?
Du får 10% i rabat hos tales efter 1 måneds medlemskab

Hvis du er Chapter Family-medlem, får du derudover også 50% rabat på et unikt udvalg af børnebøger 6 gange om året (gælder for ét bogkøb ad gangen).

Hvis der på tales.dk er rabat på den bog du vil købe, lad os f.eks. sige 20%, så får du altså ovenstående Chapter-rabat på toppen af de i forvejen 20% rabat, der er på bogen. Altså 20 % + 10%.
Hvordan får jeg min rabat?
Din rabat kommer i form af en rabatkode, som vi sender direkte til din e-mail. Heri står der også en guide til, hvordan du indløser rabatten.
Hvordan indløser jeg min rabat på tales.dk?
Din rabat kommer i form af en rabatkode, som vi sender direkte til din e-mail.
 
Rabatkoden skal indtastes på tales.dk, når du kommer til betaling i check-out ved at klikke på teksten:
“Har du et gavekort/rabatkode”.
 
Step-by-step guide:
1. Gå ind på Tales.dk
1. Læg den ønskede bog i kurven
2. Indtast leveringsoplysninger og metode
3. Gå til betaling og indtast rabatkode
4. Gennemfør købet.
Kan jeg købe alle bøger på tales.dk med rabat?
Ja, med din loyalitetsrabat kan du købe alle bøger på Tales.dk som tilbyder over 8.5 mio. forskellige titler på dansk og engelsk. Hvis du er medlem af Chapter Family, får du også 50% rabat på udvalgte børnebøger 6 gange om året (gælder for ét bogkøb ad gangen).
Hvad gør jeg, hvis jeg vil bytte en bog jeg har købt på tales.dk?
Du kan frit sende dine bøger retur til Tales.dk indenfor 30 dage. Når returpakken er modtaget tilbageføres beløbet automatisk til din konto.
 
Se deres guide til at returnere bøger her.