Chapter tablet og høretelefoner

Ofte stillede spørgsmål

Generelt om Chapter

Hvad er Chapter?
Chapter er en ny lyd- og e-bogstjeneste, der vil mere. Vi vil inspirere og guide alle vores medlemmer og bidrage til at vække en livslang læselyst hos både børn og unge. Vores ambition er at give vores medlemmer læseroplevelser, der gør dem rigere i form af viden, indsigt og personlig horisont.
Hvad koster Chapter?
Vi har 4 forskellige medlemskaber.

Chapter Flex koster 69 kr./md.
Chapter One koster 99 kr./md.
Chapter Two koster 149 kr./md.
Chapter Family koster 189 kr./md.

Se medlemskaberne her
Hvor kan jeg bruge Chapter?
Chapter er en lyd- og e-bogsapp, som du kan bruge på din smartphone og tablet.
Hvordan indløser jeg en værdikode?
Når du har valgt det medlemskab du vil have, kommer du til betalingsvinduet. Har du en værdikode, klikker du på ’brug værdikode’ i betalingsvinduet, og indtaster her din værdikode. Klik ’indløs’ og så skulle din værdikode være brugt.

Vælg mellem vores medlemskaber her
Hvordan fungerer app’en?
Brug af Chapter må kun ske til privat brug. Brug af tjenesten i kommercielle og offentlige sammenhænge er ikke tilladt.

Du kan anvende 5 enheder pr. medlemskab med én bruger. Du er velkommen til at dele dit multi-user-medlemskab på Chapter med andre medlemmer af den samme husstand, og du kan oprette op til fire individuelle brugere i husstanden, afhængig af dit medlemskab. Chapter kan således anvendes samtidig på flere forskellige enheder i form af tablets og smartphones tilhørende husstanden.

Hver gang du anvender dit medlemskab på Chapter på en ny enhed registreres denne enhed på dit medlemskab. Der kan maksimalt anvendes fem forskellige enheder.

Hvis du har spørgsmål til dette eller problemer med at tage ny enhed i brug, så kontakt medlemsservice på medlem@chapter.dk.
Offline brug
Det er muligt at downloade de bøger du ønsker at lytte eller læse til, og dermed anvende Chapter på farten eller på ferie.
Kan jeg bruge Chapter i udlandet?
Ja, du kan bruge Chapter i udlandet.

Dog skal du være opmærksom på, at ikke alt indhold er tilgængeligt i alle regioner eller lande.

Du kan med fordel downloade bøgerne offline på forhånd, så du kan lytte uden internet. Sørg for, at dine lydbøger er downloadet 100%, og du kan teste om det virker ved at sætte din smartphone eller tablet til flytilstand.

Huks, at slukke for roaming på din enhed for at undgå ekstra gebyrer. Du kan downloade så mange bøger, du ønsker, så længe du har lagerplads på din enhed.

Du kan selvfølgelig også bruge Chapter online, enten med wifi-adgang eller ved at roame. Roaming kan dog være dyrt, så her anbefaler vi at du downloader dine bøger på forhånd.
 
OBS. Du kan kun bruge Chapter Flex i udlandet, såfremt du er online.
 
 

Om Chapters medlemskaber

Hvilket medlemskab skal jeg vælge?
Vi har 4 medlemskaber, da behovet for at lytte og læse kan være forskelligt.

Chapter Flex: dette medlemskab er helt unikt. Her får du nemlig 12 timers læse/lytte-tid om måneden. Får du brug for flere timer, kan du tilkøbe dem. Har du ikke brugt dine timer, overfører vi dem til næste måned. Medlemskabet er derfor til dig, som ikke læser så meget, læser mest i perioder, eller måske læser fysiske bøger og har brug for et supplement til f.eks. køreturen til arbejde.

Chapter One: Helt klassisk – ubegrænset forbrug for én person.

Chapter Two: Ubegrænset forbrug for 2 personer.

Chapter Family: Ubegrænset forbrug for 4 personer. Dette medlemskab egner sig godt til familien, så alle har hver deres profil og lytte/læse-lister. Derudover forstår vi behovet for fysiske børnebøger til f.eks. godnat læsningen. Så du får 50% rabat på en fysisk børnebog 6 gange om året.

Se medlemskaberne her
Hvordan fungerer Chapter Flex?
Med Chapter Flex får du 12 timers lytning/læsning hver måned.

De timer du ikke anvender i en given måned, vil automatisk blive overført til den efterfølgende måned.

Du vil via mail løbende få at vide hvor lang tid du har brugt, og inden længe vil du selv kunne følge dit tidsforbrug i app’en.

Hvis du har behov for at købe ekstra timer, kan du købe 10 timer for 39 kr. Købet af disse timer, vil foregå via det link der sendes i de løbende opdateringsmails. Også denne funktionalitet er vi ved at bygge ind i app’en, så du selv fremover kan købe de ekstra timer.
Hvordan tilkøber jeg timer til Chapter Flex?
Med Chapter Flex får du 12 timers lytning/læsning hver måned. De timer du ikke anvender i en given måned, vil automatisk blive overført til den efterfølgende måned.

Du vil via mail løbende få at vide hvor lang tid du har brugt, og inden længe vil du selv kunne følge dit tidsforbrug i selve app’en.

Hvis du har behov for at købe ekstra timer, kan du købe 10 timer for 39 kr. Købet af disse timer, vil foregå via det link der sendes i de løbende opdateringsmails. Også denne funktionalitet er vi ved at bygge ind i selve app’en, så du selv fremover kan købe de ekstra timer inde fra app’en
Hvordan bliver mine timer overført med Chapter Flex?
Med Chapter Flex får du 12 timers lytning/læsning hver måned. De timer du ikke anvender i en given måned, vil automatisk blive overført til den efterfølgende måned.

Du vil via mail løbende få at vide hvor lang tid du har brugt, og inden længe vil du selv kunne følge dit tidsforbrug i selve app’en.

Hvis du har behov for at købe ekstra timer, kan du købe 10 timer for 39 kr. Købet af disse timer, vil foregå via det link der sendes i de løbende opdateringsmails. Også denne funktionalitet er vi ved at bygge ind i selve app’en, så du selv fremover kan købe de ekstra timer inde fra app’en.
Hvordan kan jeg købe fysiske børnebøger med rabat?
Køb af fysiske børnebøger med rabat via dit Chapter Familiy medlemskab, vil blive håndteret via en mail som du vil modtage fra Chapter.
I denne mail vil der være et link til www.tales.dk, som er den on-line boghandler du kan købe hos med rabat.

I mailen sender vi dig også en rabatkode, der giver dig rabat. Tryk på linket i mailen og du kommer ind hos www.tales.dk. Her vælger du hvilken børnebog du ønsker at købe, går til kassen, indtaster rabatkoden og betaler. Så enkelt er det.

Du kan også læse mere om Tales.dk og din rabat her.

Loyalitetsprogrammet

Hvordan kan jeg købe fysiske bøger med rabat?
Køb af fysiske bøger med rabat som du har optjent via vores loyalitetsprogram, vil blive håndteret via en mail som du vil modtage fra Chapter.
I denne mail vil der være et link til www.tales.dk, som er den on-line boghandler du kan købe hos med rabat.
I mailen sender vi dig også en rabatkode, der giver dig den optjente rabat. Tryk på linket i mailen og du kommer ind hos www.tales.dk. Her vælger du hvilken bog du ønsker at købe, går til kassen, indtaster rabatkoden og betaler. Så enkelt er det.

Du kan også læse mere om Tales og din rabat her.

Når du er medlem

Hvordan ændrer jeg mit medlemskab?
Du kan ændre dit medlemskab ved at sende en mail til medlemsservice på medlem@chapter.dk og så vil de hjælpe dig.

Du kan også ringe indenfor vores åbningstider mandag-fredag mellem kl. 10-12.

Fra medio oktober vil dette komme til at foregå fra vores hjemmeside under punktet ”Min side”. Her kommer du til at kunne ændre dit medlemskab selv.
Er der nogen binding på mit medlemskab?
Nej, der er ingen binding.

Efter din gratis prøveperiode, fornyes dit medlemskab automatisk, medmindre du inden afslutning heraf, har valgt at opsige dit medlemskab.

Er dit medlemskab fornyet, kan du når som helst opsige det, men du opsiger altid dit medlemskab til udløb, af den måned du allerede har betalt for.
Hvordan får jeg nyt password?
Du kan få et nyt password ved at sende en mail til medlemsservice på medlem@chapter.dk og så vil de hjælpe dig.

Du kan også ringe indenfor vores åbningstider mandag-fredag mellem kl. 10-12.

Fra medio oktober vil du komme til at gøre dette fra vores hjemmeside under punktet ”Min side”. Her kommer du til at kunne ændre dit password selv.
Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?
Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab før den periode du har betalt for udløber, gælder følgende: Du opsiger altid dit medlemskab til udløb, af den måned du allerede har betalt for.
Du opsiger ved at sende en mail til medlem@chapter.dk med teksten ’Opsigelse’ i emnefeltet.
 
Har du betalt for 12 måneder ad gangen (et årligt medlemskab), er de første seks måneder af medlemskabet uopsigeligt. Derefter kan det opsiges med 30 dages varsel til ophør af en måned. Opsiger du f.eks. d. 15. juli, udløber dit medlemskab ved udgangen af august.

Hvis du ønsker at opsige dit medlemskab før den periode, du har betalt for udløber, skal du sende en mail til medlem@chapter.dk. Hvis du ønsker tilbagebetaling af eventuelt tilgodehavende, opkræves et gebyr for dette.
Hvordan ændrer jeg mine betalingsoplysninger?
Du skal være opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at opdatere dine betalingsoplysninger, hvis dit dankort eller dit betalingskort bliver spærret eller udløber.

Du kan opdatere disse oplysninger ved at sende en mail til medlemsservice på medlem@chapter.dk og så vil de hjælpe dig.

Du kan også ringe indenfor vores åbningstider mandag-fredag mellem kl. 10-12.

Fra medio oktober vil du kunne komme til at rette dine oplysninger fra vores hjemmeside under punktet ”Min side”.

Hvis det på grund af manglende opdatering af dine kort-oplysninger ikke er muligt for os at få betaling, vil dit medlemskab ophøre.

Betaling og personlige informationer

Kan jeg betale med mobilepay?
Vi arbejder på det. Du kommer til at kunne betale for dit medlemskab hos Chapter med Mobilepay inden længe.
Hvorfor skal jeg vælge en betalingsmetode, før jeg starter min gratis prøveperiode?
Som nyt Chapter-medlem får du en 21 dages gratis prøveperiode på alle vores medlemskaber.

For at din betaling kan behandles efter gratisperioden, beder vi dig om at vælge en betalingsmetode når du melder dig ind. På den måde kan vi sikre, at du efter gratisperioden kan fortsætte med at bruge Chapter uden afbrydelse i din lytning og læsning.

Medlemskabet fortsætter automatisk efter prøveperioden og fornyes i en yderligere periode på 30 dage, medmindre du vælger at afslutte dit medlemskab inden den gratis prøveperiode afsluttes.

Uanset hvornår du afslutter det, vil du være i stand til at fortsætte med at bruge Chapter i hele perioden, men vi anbefaler, at du afslutter det senest dagen inden prøveperioden slutter.
Hvad sker der når gratisperioden er endt?
Hvis du ønsker at fortsætte efter prøveperioden, fornyes dit medlemskab i 30 dage.

Dit medlemskab fornyes hver 30. dag, indtil du opsiger dit medlemskab. Hvis du ikke ønsker at fortsætte efter gratisperioden, bør du afslutte dit medlemskab senest dagen før gratisperioden udløber.

Uanset hvornår du afslutter medlemskabet, vil du kunne lytte eller læse færdigt i hele perioden
Hvordan håndterer Chapter mine personlige informationer?
Vi overholder de til enhver tid gældende regler og du kan altid læse om vores privatlivspolitik og om hvordan vi håndterer databeskyttelse i det hele taget.