Børnebøger
Find inspiration lige her

Boghylden

Boghylden er Chapter Kids’ tilbagevendende videokoncept. I videoerne her på siden kan du møde vores børnebogsansvarlige, Amanda, der kommer med anbefalinger til bogoplevelser til børn i alle aldre. Anbefalingerne er til både læse-, lytte- og højtlæsningsstunder, og du kan selvfølgelig finde alle bøgerne i Chapter-app’en.

Lydbøger med lydeffekter

Amanda fra Chapter anbefaler en personlig favorit til de 5-6 årige. Hør om Bettinas Badekar af Flemming Quist Møller med musik af blandt andre Bisse og Raske Penge. I galleriet under videoen kan du finde anbefalinger fra listen Lydbøger med lydeffekter, som du finder i app’en!

Højtlæsning

I denne udgave af Boghylden anbefaler Amanda tre højtlæsningsbøger til påskeferien eller andre tidspunkter, hvor tiden er til gode højtlæsningsstunder. Find anbefalingerne og andre bøger i serierne i galleriet under videoen og i app’en!

Hvad skal du læse med dit barn?

Chapters børnebogsansvarlige, Amanda, introducerer Boghylden og anbefaler Kim Fupz Aakesons Dengang Amalie fik sindssygt mange papforældre med illustrationer af Signe Kjær. I galleriet under videoen kan du finde et udvalg af bøger af Kim Fupz Aakeson, som du kan læse og lytte til i app’en.