Uventet – Kelly Rimmer (E bog)

Kelly Rimmer

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Abby Herbert er ret tilfreds med tilværelsen. Drømmekarriere som professionel gamer? Tjek. Skønne venner og en smuk lejlighed i New York? Tjek. Den perfekte fyr at realisere sin familiedrøm med? Tja, det må være et spørgsmål om tid? Nej. Åbenbart ikke. Lægen giver hende i hvert fald en anden besked: Hvis Abby vil have børn, burde hun være gået i gang for mange år siden.

Abbys bedste ven, tech-entreprenøren Marcus Ross, træder straks til, da han hører om hendes situation. Han ønsker sig også en familie, men vil frygtelig gerne slippe for de forviklinger, der i hans erfaring altid følger med et parforhold.

Aftalen bliver derfor simpel: et fælles forældreskab uden romantik. Det er imidlertid lettere sagt end gjort, for mens de prøver at blive gravide, presser nye følelser sig på.

Tør de sætte deres venskab på spil?

Uventet er første, selvstændige bog i den romantiske Start Up in the City-serie om en gruppe venner, som kæmper med og for kærligheden i New York.

”Uventet er en varm og charmerende bog … med en utrolig fin venner til kærester-romance.” – All About Romance

”Rimmer viser sit talent med denne søde, medrivende og moderne romance fra New York … Flowet i historien er lige så let og naturligt som skiftet i de to fantastiske karakterers relation.” – Publishers Weekly

“Kelly Rimmer har skrevet en af sine mest bedårende kærlighedshistorier … Uventet burde være på alles læseliste.” – Fresh Fiction

”En venner til kærester-romance, der rørte mig helt ind i hjertet.” – Romance junkies