tyve tyve – Bent Otto Hansen (Lydbog)

Bent Otto Hansen

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Nye digte fra en af landets mest benyttede stemmer

2020 er et år, som ingen vil glemme, og det er også her, Bent Otto har hentet sin inspiration til digtsamlingen ‘tyve tyve’. Han har skrevet 43 korte digte uden overskrifter. En blanding af underfundigheder, kærlighedstanker og vers, hvor sproget kæmper med sig selv for at finde en måde at formulere sig på i forhold til det levede liv.

Udgivelsen kommer samme år som Lytteratur udgav antologien ‘Ottodidakt’ med de fem forudgående digtsamlinger. Begge kun som lydbog.

– Hver dag sidder jeg i mit lille hjemmestudie og lægger stemme til romaner, krimier og fagbøger. Derfor er det en helt speciel følelse at indlæse mine egne ord, og især da når de er så destillerede og nærmest “kogt ned” til et sprogligt koncentrat. Jeg er meget taknemmelig over at Lytteratur vil udgive en halv time med så særegne linjer, siger den nu 63-årige Bent Otto Hansen.

Udover de i alt seks digtsamlinger har han udgivet fodboldthrilleren ‘Mord på landsholdet’, erindringsromanen ‘Bakken – noget om snakken, knæk nakken’ og den dramatiske dialog ‘Jeg kan ikke sove’.