Tilbage til Mandalay – Rosanna Ley (Lydbog)

Rosanna Ley

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

En familiehemmelighed bringer os fra det kølige, regnvåde England til det sansemættede, fugtigvarme Burma. En familiehemmelighed, som fra fortiden trækker tråde til nutiden og får stor betydning for de næste generationer.

Der var engang en mand, der elskede en kvinde. Og hun elskede ham.

Men deres kærlighed var umulig, for han havde givet et løfte til en anden …

Eva Gatsby har ofte undret mig over sin bedstefar Lawrences fortid og præcis hvad, der skete med ham i Burma under Anden Verdenskrig. Det er først, da Evas job som antikvitetshandler pludselig kræver en tur til Mandalay, at Lawrence endelig bryder sin tavshed og beder hende returnere en gammel og meget værdifuld genstand til dens retmæssige ejer.

Da Eva ankommer til Burma, viser hendes mission sig snart faretruende kompliceret, og hun bevogter skatten, som hun har med sig.

Den bliver centrum for en skandale, som, hvis den kommer frem, vil have vidtrækkende konsekvenser. Eva beslutter sig for at finde sandheden om sin bedstefars fortid, sin egen families oprindelse og ikke mindst den genstand, hun har bragt med sig – det gådefulde symbol på Burmas fortidige storhed og rigdom.

Rosanna Ley har i over 20 år afholdt skrivekurser, som vejleder i kreativ skrivning og har været mentor på gymnasier og universiteter og har vurderet nye forfatteres arbejde. Derudover har hun selv skrevet talrige artikler, noveller og 12 romaner, både under eget navn og pseudonym, udgivet i 16 lande. Rosanna Leys bøger er inspireret af forskellige kulturer og landskaber og har stærke kvindelige stemmer.