Super 4 – Robothæren – Ry Kristensen (Lydbog)

Ry Kristensen

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Max lider af mareridt fra de voldsomme oplevelser i zombiebyen, og en nat, hvor han ikke kan sove, får han en mærkelig besked fra Mini. Der står bare tre ord: ”de kommer flygt”. Kort tid efter vågner Max op i en fængselscelle. Han ved ikke, hvor han er, hvem der har bortført ham eller hvorfor. Vlad Zoya er en sadistiske professor og en del af CHAOS. Det er ham, der har bortført Max, Eva, Mini og Buller. Hans plan er at udføre livsfarlige test på dem, så han kan lære mere om deres superkræfter og perfektionere sin egen robothær. Og han er fløjtende ligeglad med, om de fire venner overlever eller ej. Max, Eva, Mini og Buller presses ud over deres grænser mod de drabelige robotter, og bare én forkert beslutning vil være fatal for dem alle.

Bind 3 i den prisvindende serie.

Uddrag af bogen

”Det der ser ikke godt ud,” Eva kiggede rundt. Robottens summen steg igen, og dødsblenderne satte i gang med en frygtelig hvæsende hylen. Så begyndte robotten at rulle frem mod dem. ”Shit, mand, det er jo Indiana Jones på syre det her!” udbrød Mini og begyndte at bevæge sig baglæns hen mod søjlen. Robotten øgede hastigheden. Den var møghurtig.

Om forfatteren Ry Kristensen (f. 1978) er uddannet folkeskolelærer fra Skive Seminarium. ”En bog er en dør til fantasien. Du er nøglen. Lås den op, og tag med på eventyr!”