Sultanens juvel – Katie Hickman (Lydbog)

Katie Hickman

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Venedig, 1604. I byens mere skumle kvarterer, blandt kurtisaner og hasardspillere, begynder der at gå rygter om en yderst smuk og sjælden diamant – Sultanens Blå. Paul Pindar, en købmand udsendt af det Ostindiske Kompagni, får nys om den og bliver mere og mere overbevist om, at diamanten har forbindelse til hans elskede Celias skæbne.

I den landlige omegn af byen får en gruppe kvindelige gøglere en besynderlig opgave: De skal transportere en stum kvinde og hendes forkrøblede ”havfruebarn” til Venedig. Samtidig skjuler en ung kvinde, med en mystisk fortid, sig i et af Venedigs klostre. Hun er jaget, men har sin egen dagsorden, og i ly af klostrets mure lægger hun sine snedige planer.

Nettet snører sig sammen om Paul Pindar, der leder desperat efter diamanten. Snart bliver det klart, at andre mørke kræfter også er på spil. Er diamanten virkelig, eller er det en skrøne, der er opdigtet for at ødelægge ham?

Sultanens juvel er en selvstændig opfølger til Det gyldne bur.

“Masker, kurtisaner, nederdrægtige sammensværgelser, pest – Hickmans panorama over livet i Venedig, i starten af 1600-tallet, har det hele.” – Kirkus

“Hickman skriver med et stort talent og en herlig opmærksomhed på detaljer.” – Literary Review

Copyright © Katie Hickman 2010
Oversat af Ellen Mygind Kristensen fra The Pindar Diamond. Omslag Nic Oxby

Italien, Venedig, 1600-1609, nonner, misfostre, kærlighed, overtro, klostre