Soldaten og Jenny – Peter W. Bredahl (Lydbog)

Peter W. Bredahl

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Robert er hjemme på orlov eller leave efter en dramatisk episode i Helmandprovinsen, der kostede hans bedste ven Stephan, livet. 21 dage skal han have til at gå i København. 21 dage der burde byde på afslapning og glædelige gensyn med familie og venner. Men Robert slås med sorg over tabet af vennen og med skyldfølelse. Han befinder sig midt i en identitetskrise; stoffer, glemsel og snak om ære er, hvad samfundet har at tilbyde. I Afghanistan er han soldaten, dér føler han, han har en mission, men hvem er han hjemme blandt mennesker, der hverken kan eller vil forstå, hvad han har været igennem?

Et andet sted i København er 21-årige Jenny, hun er smuk og har styr på psykologistudiet og på arbejdet som frivillig rådgiver for selvmordstruede på Livslinjen, men under overfladen ligger fortidens spøgelser fra barndommens Vendsyssel på lur, og i den anden ende af røret er en soldat med en historie, som formår at gribe hende.

Soldaten og Jenny er en stærk og uafrystelig psykologisk roman om liv og skæbner i det lille krigsførende – og krigshærgede – land, som er vores og Peter Bredahls.

1940-1949, drama, kærlighed, abort, moral