Søstrene i Salem – Brunonia Barry (Lydbog)

Brunonia Barry

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Mit navn er Towner Whitney.
Nej, det er ikke helt sandt. Mit rigtige fornavn
er Sophya. I skal ikke tro på, hvad jeg siger.
Jeg lyver hele tiden.

Sådan starter Towner Whitney sin fortælling, der rummer historien om tre generationer af Salem-kvinder, kendt for deres særhed og for at kunne forudsige fremtiden ved at læse i kniplinger. Towner selv er flyttet langt væk fra Salem og har svoret ikke at gøre brug af denne evne, efter at hun, traumatiseret af sin elskede tvillingesøsters selvmord, brød sammen og blev indlagt på et psykiatrisk hospital som 17-årig. Nu, femten år efter, begiver hun sig modvilligt tilbage, da hun hører, at hendes grandtante, Eva, er forsvundet på mystisk vis.

Gensynet med hjembyen og personer fra fortiden bryder ind i Towners liv og tvinger uklare minder frem. Samtidig forsvinder endnu en kvinde, og opklaringen af sagen leder den lokale politimand Rafferty i retning af Whitney-familiens mørke hemmeligheder. Gradvist kastes der lys over fortidens skygger, og Towner må stå ansigt til ansigt med sandheden om, hvad der egentlig skete den sommer, hendes søster døde.

Søstrene i Salem er en vidtforgrenet fortælling, hvori ekkoet fra fortidens heksejagter i Salem smelter sammen med lige dele medrivende spændingsroman, gribende slægtskrønike og en hypnotiserende, magisk fortælling om en ung kvinde, der balancerer på kanten af virkeligheden.

“Brunonia Barry har udført en storslået bedrift med sin debutroman Søstrene i Salem. Det er en pragtfuldt skrevet litterær roman med stærke thrillerelementer, der krones af en opklaring, som får selv den mest årvågne læser til at sidde måbende tilbage.”
– dallas morning news

Copyright © 2006 by Brunonia Barry
Oversat af Henriette Rostrup fra The Lace Reader

hekseforfølgelse, religion, vold, voldtægt, eksorcisme, tvillinger, USA, Massachusetts, 1990-1999