Snehvide – Begyndelsen – Snehvides fødselsdagsønske – Disney (Lydbog)

Disney

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Snehvide får at vide af sin far, kongen, at hun som sin fødselsdagsgave må vælge lige den hest, hun vil have. Hun vælger den sårede hingst, som hun har fundet i skoven. Hvor kommer hesten fra? Tilhører den i virkeligheden en anden? Snehvides forunderlige bånd med naturen hjælper hende, når hun forsøger både at gøre, hvad der er bedst for hesten, og at få sit eget fødselsdagsønske opfyldt.

Lyt til magiske historier med Disneys vidunderlige prinsesser Jasmin, Rapunzel, Snehvide, Mulan, Vaiana, Tornerose, Askepot, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel og Merida. Tag med på skattejagt med Ariel, kom til bal med Askepot, opklar mysterier med Snehvide og hold månenytår med Mulan. Find din smukkeste kjole frem og puds dine glassko – nu skal du på eventyr, som kun er en prinsesse værdig.

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med på eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, Løvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. Slå ørerne ud og læn dig tilbage – mod det uendelige univers!