Shakespeare forbandelsen – Jennifer Lee Carrel (Lydbog)

Jennifer Lee Carrel

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

En legendarisk forbandelse
En magisk kniv
Et mystisk spejl
En ældgammel heksekedel
…og et rituelt mord, der ligner ældgamle hedenske ofringer.

Kate Stanley, kendt for sin indgående viden om Shakespeares okkulte værker, bliver hyret til at opsætte en ny produktion af Macbeth. I denne indgår forskellige sagnomspundne objekter, der både har forbindelse til skuespillet og til den skotske konge, det er opkaldt efter.

Men der hviler en forbandelse over bardens uhyggeligste skuespil. MacBeth er så notorisk skæbnesvangert, at mange skuespillere nægter at citere det eller bare sige navnet højt. Da prøverne starter i Skotland, varer det ikke længe, før de første tegn på forbandelsen begynder at vise sig. Sære referencer til drengen, der oprinde-ligt spillede Lady Macbeth i Shakespeares tid – og døde i rollen – dukker pludselig op. En grøft bliver fundet fyldt med blod, og en afskåret tommelfinger dukker op blandt rekvisitterne. En lokal kvinde bliver myrdet på bakken under mystiske omstændigheder, der ligner et rituelt mord inspireret af ældgamle hedenske ofringer. Politiet mistænker Kate, selvom hun måske snarere er det næste mulige offer. Hun og hendes medsammensvorne Ben Pearl befinder sig pludselig i et desperat kapløb om at finde en forsvundet version af Macbeth, der siges at indeholde hekseritualer, hvori man kan påkalde dæmoniske kræfter.
Kan Kate finde manuskriptet før morderen, eller bliver hun det næste offer?

“Fra første side garanterer Shakespeare-forbandelsen en uimodståelig kombination for krimifans… en fantastisk spændende oplevelse.”
– Bookreporter.com

“Spændende; nervepirrende og fængslende… utrolig god, interessant lytning.”
– Mystery File

Copyright © 2010 by Jennifer Carrell
Oversat af Kirsten Vesterager fra Haunt Me Still. Omslag: Nic Oxby. Illustration: Gene Mollica

William Shakespeare, krimi, magi, skuespil, Macbeth, 1600-1699, 2000-2009, Skotland