Rød sne – Jan de Leeuw (Lydbog)

Jan de Leeuw

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Hallgerd bor højt mod nord, i ulvenes og sneens rige. Blandt mænd, der kæmper om magten i et barsk og ugæstfrit land. Barskt for mænd såvel som for kvinder. Trods det lever Hallgerd et tåleligt liv som datter af en jarl og en irsk kongedatter.


Men så slår skæbnen til. En nat bliver Hallgerd tvunget til at forlade alt, hvad hun holder af. Asmund, hendes fars fjende, efterlader hende alene og uden fremtid. Efter denne nat tænker hun kun på én ting. Hævn. Hun vil ødelægge alt, hvad der betyder noget for Asmund. Intet kan standse hende. Lige indtil hun møder Magnus. Han giver hende chancen for at begynde et nyt liv. Men kan Hallgerd opgive tanken om hævn?


Jan De Leuuws “Rød sne” er en ubarmhjertig, men gribende og intens historie om en fascinerende tid, hvor slægt, blodhævn og vild natur på dramatisk vis påvirker et menneskes skæbne. 
Jan De Leuws unikke skrivestil og skildring af romanens personer er blevet hædret med en Book Lion-pris i hjemlandet Belgien. “Rød sne” er en fascinerende roman, der ikke kun appellerer til unge, men også sagtens kan læses af voksne. 


Romanen kan læses fra 14 år og op.