Ravnene – Vidar Sundstøl (Lydbog)

Vidar Sundstøl

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Afsluttende, nervepirrende bind i Vidar Sundstøls prisbelønnede Minnesota-trilogi om iskolde drab og to brødre med en mordmistanke imellem sig.

Lance Hansen, skovbetjent med norske aner, døjer med samvittighedskvaler efter drabet på en ung, norsk turist ved bredden af Lake Superior i Minnesota, USA. Han er overbevist om, at en ung indianer sidder uskyldigt fængslet for mordet, og at hans egen bror, Andy, er den skyldige. Men Lance holder sin mistanke tæt til kroppen.

Efter at de to brødre har været på en højdramatisk hjortejagt i de dybe skove, drager Lance i eksil i Canada, lige nord for grænsen – på flugt fra sin bror og sig selv.

Da Lance vender hjem til et iskoldt, forfrossent Minnesota, må han uundgåeligt tage en konfrontation med broren – og ikke mindst se sine egne dæmoner i øjnene.

Andys datter, Chrissy, bliver uforvarende draget ind i Lances spind af løgne og halve sandheder og får en vigtig rolle i den endelige opklaring af mordet. Det samme får familiens indianske aner og medicinmanden Swamper Caribous genfærd …

Med Ravnene afrundes en storslået krimi-fortælling fra USA’s nordøstlige hjørne – et område befolket med historier om pelsjægere, ojibway-indianere og efterkommere af skandinaviske indvandrere. Og i kernen et stærkt psykologisk drama om fortidens nedarvede synder.

krimi, indvandring, familien, brødre, USA, Minnesota, 2010-2019