Pas på dine piger – Elisa Dinesen (E bog)

Elisa Dinesen

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Peter forlader Danmark og tager ud i verden for at opleve livet under fremmede himmelstrøg. Han falder for Australiens varme og imødekommende mennesker, og godt bevæbnet med kærlighed og menneskelig overskud starter han en tilværelse sammen med australske Kay, der imidlertid har fået en følelsesmæssig skæv start på livet. Sammen får de to piger, og i sin iver efter at skabe spændende rammer og et godt socialt netværk for Kay og børnene inviterer han den karismatiske globetrotter Dave ind i deres liv. Det får fatale konsekvenser, og Peter må sande, at han er fanget i et spil af løgne og skjulte motiver, og at han står over for en ondskab, han ikke evner at forstå. Det værst tænkelige sker: Han kan ikke forhindre, at hans elskede børn bliver udsat for den ultimative forbrydelse.

Historien er baseret på virkelige hændelser.

Uddrag af bogen
Hun tjekkede lige pickuppen for at sikre sig, at nøglen ikke sad i den allerede. Det gjorde den ikke. Så gik hun ned ad vejen. Den føltes lang i bil på grund af alle bumpene, men den var bestemt ikke kortere til fods. Og slet ikke, når hovedet var ved at eksplodere af smerter. Men det var hendes eneste mulighed, så hun fortsatte. Hun gik i modvind, og blæsten gjorde det ikke nemmere for hende. Det ene øre var fyldt med blod, og det kneb for hende at høre. Pludselig var han der. Lige midt i en skarp kurve kom den sorte sedan. Hun sprang ind i buskadset og forsøgte at gemme sig i tusmørket, men for sent. Han var allerede steget ud af bilen og var på vej ind efter hende. Hun kunne smage rædslen, og selvom hun græd indeni, kom der ikke en lyd ud.

Om forfatteren
Elisa Dinesen har en forkærlighed for at rejse og for at være sammen med mennesker. Hun har haft længerevarende ophold i Caribien, Spanien og senest i Kina, ligesom hun gerne er turist i nære og fjerne steder, herunder Australien. Elisa Dinesen arbejder i øjeblikket på en roman om en ung mands kamp for et værdigt liv.