Östermalmsmordene – Lars Bill Lundholm (Lydbog)

Lars Bill Lundholm

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

På Östermalm, Stockholms fornemste kvarter, er en ung overklassekvinde fundet stukket ihjel i sin lejlighed. Det bliver kommissær Axel Hake, der skal lede efterforskningen af mordet. Han skal forsøge at manøvrere i det bedre borgerskab, hvor han bestemt ikke føler sig hjemme. Han kommer tæt på mennesker, der er vant til at få det på deres måde og som absolut ikke bryder sig om at blive inddraget eller kikket i kortene.

Den myrdede kvindes omgangskreds og familie karakteriserer hende som pæn, flittig og lidt kedelig, men den karakteristik passer ikke sammen med ordet tøjte, der er skrevet med læbestift på badeværelsesspejlet i kvindens lejlighed.

Hake og hans kolleger mener, at der ligger et voldsomt had til grund for mordet eller måske sygelig jalousi. Men er det begyndelsen, eller er det enden?

Kommissær Axel Hake, er midt i trediverne og halt, som følge af en arbejdsskade hvor en forbryder skød ham i benet. Han hører gerne fransk musik, svømmer og går til hestevæddeløb.

Rækkefølge i Krimiserien Axel Hake

1. Östermalmsmordene
2. Södermalmsmordene
3. Kungsholmsmordene
4. Gamle Stan-mordene

Om forfatteren

Lars Bill Lundholm er forfatter til denne anmelderroste krimiserie med den halte Kommissær Axel Hake, som foregår i hver deres bydel i Stockholm.