Opgøret – Eli Gottlieb (Lydbog)

Eli Gottlieb

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

” Nick er en 35-årig flittig og flink fyr, som er bosat i en lille flække nord for New York. Han er kørt fast i et elendigt ægteskab med Lucy, en kvinde som er sød og smuk, men som ganske enkelt ikke forstår ham – og omvendt. Da Nicks barndomsven, Rob, pludselig dør, begynder Nick for alvor at miste grebet om sit eget liv.

Rob var en succesfuld forfatter og stor-charmør, som i ungdomsårene flyttede til New York, hvor han indtil sin død levede det glamourøse liv, Nick kun kan drømme om i den lille flække, hvor han bor. Det viser sig dog, at alting måske ikke var så fantastisk endda i Robs liv. Faktisk ser det ud til, at han har myrdet sin kæreste, og derefter har han tilsyneladende skudt sig selv – hans lig er blot ikke fundet. Det er politiets teori, men Nick sætter sig for at finde ud af, hvad der egentlig er sket.

Familiehemmelighederne ligger i lag, og intet er, som man først troede i denne på én gang dystre og opløftende roman. Plottet er fremragende, og skildringen af et ægteskab under forlis er enestående, ja nervepirrende, hvor utroligt det end lyder.

“En gribende blanding af spænding og begravede familiehemmeligheder. Gottlieb opbygger med sikker hånd spændingen – indtil alting falder på plads i en uventet slutning.” – Publishers Weekly

“Solid og uforglemmelig læsning med afsløringer på hver anden side fra ende til anden.” – Entertainment Weekly

familien, mænd, identitet, USA