Nationens tilstand – Douglas Kennedy (Lydbog)

Douglas Kennedy

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

For så vidt har Hannah Buchan gjort det godt. Ganske vist giftede hun sig alt for ung, og ægtemanden, lægen Dan, var vel ikke den mest ophidsende, men måske var det – efter opvæksten med en bundhysterisk, jødisk mama og en charmerende, men karismatisk far – måske mest af alt det stabile, Hannah søgte.

Efter et enkelt lille fejltrin kører livet da også rigtig fint for Hannah. I over tredive år er der ingen krusninger på overfladen overhovedet. Men så en dag forsvinder Hannah og Dans datter, Lizzie, sporløst, efter at hendes affære med en ‘modelæge’ – en gift modelæge – ender på en ret dramatisk måde.

Medierne får nys om sagen og begynder at grave: Har modelægen slået Lizzie ihjel? Var Lizzie psykisk syg… måske fordi hun fik foretaget en abort? Eller måske fordi hendes opvækst ikke var så harmonisk, som man gerne vil give indtryk af?

Man skulle tro, at det for Hannah og Dan ikke kunne blive værre… Men så var der lige det med det lille fejltrin. En bog udkommer, og i løbet af ganske få uger ryger situationen helt aldeles ud af kontrol. For når medier graver, graver de dybt, og folkedomstolen er hurtig til at dømme.

Copyright ©, Douglas Kennedy 2005
Oversat af Anders Juel Michelsen fra State of the Union. Omslagslayout: stoltzedesign

samfundsskildringer, politik, ægteskab, utroskab, abort, USA, 1960-1969, 1970-1979, 1990-1999