Når jeg er hos dig – Linn Ullmann (Lydbog)

Linn Ullmann

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

En varm sommeraften balancerer Stella og Martin på taget af et højt hus. Med et falder Stella ud over kanten, og i løbet af to sekunder har Martin mistet sin kone, Amanda mistet sin mor, og Aksel mistet sin veninde. De nedskriver deres minder om Stella, som et flerstemming kor fremfører de fortællingen om hende, men allermest fortæller de om sig selv.

“Når jeg er hos dig” er en anderledes kærlighedsroman. Om den store kærlighed, den vanskelige kærlighed, den umulige kærlighed og det intense had.

“Især i beskrivelsen af mor/datter-forholdet og den allesteds nærværende ensomhedsfølelse fornemmes Linn Ullmanns livsklogskab … Med sikker hånd tegner Linn Ullmann et fint, indirekte kvindeportræt, der rammer et kvindeligt felt mellem begejstring og den svimlende udsigt til afgrunden. Hun fanger styrken i sårbarheden.
– Eva Pohl, Berlingske Tidende

“… en kompleks og fantastisk fortælling, der holder intensiteten både i sin beskrivelse af hverdagsobservationer og i sine abstraktioner. Det virker, som om forfatteren har uhindret adgang til alle livets mysterier og dertil mod til at fortælle om dem. Den usædvanlige kombination af et sproglig talent, en imponerende tankekraft og et varmt hjerte hos forfatteren må kunne begejstre mange læsere.”
–Luise Puck Hansen, Kristeligt Dagblad

“Linn Ullmann er en formidabel fortæller, der magter at kombinere denne historie fuld af tilværelsens skygge, med et forsonende, humoristisk skær … Når jeg er hos dig er en både elegang og original bog …”
– Michael Eigtved, B.T.