Mord og kærlighed – Hank Janson (E bog)

Hank Janson

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Hank Janson fra The Chicago Chronicle er kendt som Amerikas skrappeste politireporter, og i “Mord og kærlighed” lever han i den grad op til sit ry. Han giver sig i kast med at undersøge grunden til det værste trafikstop i Chicagos historie – og bliver hvirvlet ind i en uopklaret sag om et tyve år gammelt mord, om en gammel millionær og hans lidenskabelige unge kone, om pengeafpresning og mord…

Hank Janson er en hårdkogt reporter, der ikke er bleg for at dykke ned i storbyens dystre underverden, hvor nådesløse gangstere, kæphøje håndlangere og hurtige damer lever efter gadens love – og ofte lader livet for dem.

Hank Janson er pseudonym for den engelske forfatter Stephen Daniel Frances, der gav hovedpersonen i sin populære serie af hårdtslående thrillere samme navn. Den første roman om Hank Jansons eventyr i England og USA’s kriminelle underverden udkom i 1946, og bøgernes storhedstid fortsatte op igennem 1950’erne, hvor de blev oversat til adskillige sprog og solgt i millioner af eksemplarer.