Modstandsmandens datter – Anders J. Sørensen (Lydbog)

Anders J. Sørensen

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Hør historien om Lulu der er en ung hippiepige fra et slumkollektiv i København. Tiden er sommeren 1967, og konfrontationerne med politiet er taget til.

Lulu er et barn af sin tid: Make love not war, og hun har travlt med at forstå verden i lyset af Love, peace and understanding. Hun arbejder ellers på et værtshus, hvor hun blandt andet knapper øl op for evighedsstudenten Tom.

Jens Tue Petersen og Knud Vejlby – to unge sabotører under modstandskampen i 1944 – var til gengæld rede til at dø, om så det gælder.

Lulu er vokset op på et børnehjem og hvirvles pludseligt og uigenkaldeligt ind i dilemmaet, da hun opdager, hvem hendes mor var, og hvordan moderens og sabotørernes skæbne startede en lavine af voldsomme begivenheder, som rammer hende i 1967. Hun trues på livet – og må vælge.

Anders J. Sørensen debuterer med en spændingsroman af usædvanlig kaliber. For første gang belyses sammenfaldene og modsætningerne mellem “ungdomsoprøret” i 1940’erne og ‘ungdomsoprøret’ i 1960’erne i romanform og nu også som lydbog.

Tiden flyver afsted når du lytter til Esben Hansen som fører dig spændende og intens gennem lydbogen.

1940-1949, 1960-1969, København, Danmark, spændende bøger, besættelsestiden, modstandsbevægelsen, hippier, kollektiver