Mayumi og lykkens hav – Jennifer Tseng (Lydbog)

Jennifer Tseng

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Enogfyrre år gammel, desillusioneret kone og pligtopfyldende mor arbejder Mayumi som bibliotekar på en lille ø ud for New England. Hendes passion for læsning giver hende mange skæve observationer på den menneskelige natur, men gør desværre meget lidt for at afhjælpe monotonien i hendes liv.

I hvert fald indtil en dag, hvor hun udsteder et lånerkort til en genert syttenårig dreng og hurtigt bukker under for en seksuel besættelse, der undergraver den måde, hun ser biblioteket, sin familie, sit liv på øen og i sidste ende sig selv.

På vagt over for konsekvenserne af følgerne af hendes fantasier tøver Mayumi i starten, men hun kan ikke holde den unge mand fra sine tanker. Efter en sommer med lange blikke og nervøs småsnak i biblioteket accepterer hun endelig, at deres forbindelse er uundgåelig.

I et forladt hus fuldbyrdes deres affære. Mayumis liv beriges radikalt af de par timer hver uge, som hun deler med den unge mand, og som deres bånd vokser stærkere takket være ikke blot deres fysiske nærhed, men også deres lange samtaler om de bøger, de begge elsker, synes de timer væk fra hinanden at være stadigt mere uacceptable.

Som hendes besættelse forværres bliver hun i et hektisk forsøg på at komme tættere på den unge mand ven med hans mor. De to kvinder spirer et spinkelt venskab, der vil vise sig afgørende for dem begge på den mest uventede måde, da katastrofen rammer.

Jennifer Tseng er født i Indiana og opvokset i Californien. Efter at have boet på Martha’s Vineyard i mange år, er Tseng for nylig flyttet til Brooklyn, MA. Hun underviser i historieskrivning samtidig med sit forfatterskab. Hendes bøger har vundet eller været nomineret til adskillige priser.