Manden fra bjergene – Kjell Eriksson (Lydbog)

Kjell Eriksson

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Manuel Alavez rejser til Sverige fra Mexico for at finde den person, som har myrdet hans ene bror og fået fængslet den anden. Manuel er zapotek-indianer, og hans stamme kalder en fremmed i vestlige klæder og med dollars på lommen for manden fra bjergene. Det er ham, Manuel jager.

Da en barsk håndlanger i et betændt restaurantmiljø får halsen skåret over og en tatovering skåret væk, krydser kriminalinspektør Ann Lindell fra Uppsala-politiet Manuels spor.

”Kjell Eriksson bruger det store greb – fra amerikansk imperialisme og udsugning af den tredje verden til teenagernes narkosalg i Uppsalas gader over grossistleddet i byens skumle kroge. Det er at gabe over meget, men han når hele vejen. Her findes gudskelov ingen mentale borderlinetilfælde eller alkoholiserede galninge – det, som har plaget så mange kriminalromaner de seneste år, ja, nærmest blevet en norm. Her er storskurkene iskoldt kalkulerende ingeniørhjerner og småskurkene marionetter, der hænger i deres snore … Slutningen er helt unik for kriminalgenren … Kjell Erikssons hidtil bedste kriminalroman.” Gunder Andersson, Aftonbladet Nomineret til bedste svenske kriminalroman.

Copyright © 2005 by Kjell Eriksson
Published by agreement with Ordfronts Förlag, Stockholm, and Leonhardt & Høier Literary Agency aps, København.
Omslag: Gitte Blå Oversat af Lena Krogh Bertram fra Mannen från bergen

krimi, politiromaner, narkokriminalitet, narkotikahandel, Sverige, Uppsala