Lørdagsbryllup i det store telt – Alexander McCall Smith (Lydbog)

Alexander McCall Smith

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Det trækker op til bryllup for Mma Makutsi og Phuti Radiphuti. Men som altid er der lige nogle forhindringer, der skal klares først.

En sag om et bestialsk overfald på køer optager Mma Ramotswe – en sag fuld af gåder og overraskelser. Den hedengangne og højtelskede lille hvide varevogn spøger stadig, Charlie har igen været på vildveje, og Violet Sephotho, den træske slange, er minsandten på vej ind i politik.

Det tilstundende bryllup giver anledning til hårde forhandlinger om medgift og brudepris, Mma Makutsis familie strammer kravene. Der bliver dog også brug for indkøb af brudesko, og Charlie får lejlighed til at spille en uventet konstruktiv rolle han, som ellers nok engang har kaldt Mma Makutsi “vortesvin”.

Da bryllupsdagen oprinder, sidder alle i det store telt i fryd og gammen. Der er mad nok til alle festdeltagere takket være en generøs indsats fra Mma Pothokwanis side, og Mma Makutsi bliver til alles store glæde omsider Mma Radiphuti.

Lørdagsbryllup i det store telt er den 12. bog i Alexander McCall Smith serie om Damernes detektivbureau. Men de kan høres hver for sig. De tidligere udgaver findes desværre ikke som digitale lydbøger.