Lær dyrenes skjulte sprog – Mathilde Denning (Lydbog)

Mathilde Denning

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Har du nogensinde haft en oplevelse af, at dit dyr prøver at kommunikere noget til dig? Har du mærket en særlig forbindelse til et dyr? Eller har du undret dig over, hvorfor dit dyr reagerer, som det gør?
“Lær dyrenes skjulte sprog” er en lettilgængelig og praktisk guide til at relatere anderledes og balanceret til dyrene i dit liv samt kommunikere telepatisk med dem. Bogen er baseret på trin for trin-øvelser, cases fra det virkelige liv, tips og tilgange til større harmoni med dyrene i hverdagen samt masser af øvelser til hjemmebrug. Bogen henvender sig til nysgerrige dyreejere og begyndere inden for telepati, men tilbyder samtidig også mere avancerede teknikker.
Dyretelepatør Mathilde Denning inviterer dig med helt tæt på, mens dyrene i hendes liv lærer hende, hvordan hun tilgår sine telepatiske evner. Baseret på fem vigtige trin – indre stilhed, at finde nærvær, stole på intuitionen, etablere kontakt samt rense sig selv – kan også du lære at kommunikere på dyrenes skjulte sprog.

Mathilde Denning arbejder professionelt med terapi til og healing af alle slags dyr. Hun holder uddannelser, kurser og foredrag i både ind- og udland samt rejser rundt i hele Danmark for at kommunikere med dyr. Hun har siden 2014 drevet en succesfuld Facebook-blog med emnet: Dyrenes Univers. Hendes passion er at hjælpe andre med i højere grad at integrere telepati i dagligdagen med deres dyr.