Klar til kamp – Alt Om Historie (Lydbog)

Alt Om Historie

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

I 1933 griber Adolf Hitler magten i Tyskland, hvor han har forført befolkningen med gyldne løfter om ro og orden samt en genrejsning af Det Stortyske Rige.
Lige så elegant udnytter han de andre vestmagters angst for konfrontation til uhindret at opruste. Før naboerne aner uråd, rykker tidens mest moderne krigs-maskine over de grænser, der blev fastlagt efter 1. verdenskrig.
Og Hitler står ikke alene. Han allierer sig med Mussolinis fascistiske Italien, Stalins kommunistiske Sovjetunionen og – på den anden side af kloden – militærdiktaturet i Japan, der har samme storhedsdrømme som Tyskland. Første bind af EN VERDEN I KRIG følger den dramatiske optakt til 2. verdenskrig.

Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.