Kapring over Kairo – Lars Ørlund (Lydbog)

Lars Ørlund

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

“Jeg gentager, at, så længe I forholder jer i ro, vil intet ske jer. Allah-hu-akbar, Allah er stor.”

Sanne hørte mikrofonen blive slukket og så sig forskrækket omkring blandt kabinens andre passagerer. En kvinde skreg hysterisk, men derefter emmede flyet af en tavs, intens frygt; et stumt skrig fra mere end hundrede struber.”

Passagerfly MS 783 bliver kapret og tvunget til nødlanding i Sudan af en gruppe islamistiske terrorister. Om bord er bl.a. en ung, dansk læge og hendes lille søn. I ørkenen finder egyptiske specialstyrker to dage senere det udbrændte fly. Det er fyldt med forkullede menneskerester, men nogle er tilsyneladende overlevet og ført bort.

Da rygterne om overlevne gidsler når London, sendes MI6’s muslimske agent Shadi til Afrika for at finde terroristerne. Fra Sydafrika kører to venner, en sort og en hvid mand, tidligere Navy Seals, nordpå i et helt andet ærinde. Og i København planlægger fire ældre drenge over 50 at forsøge at finde den enes forsvundne datter og barnebarn. Imens håber bortførerne at kunne udveksle gidslerne med nogle af Allahs hellige krigere fra israelske og egyptiske fængsler.

En barsk, spændende, international thriller.

spændende bøger, terrorisme, islam, samfundsforhold, 2000-2009, Egypten, Sudan