Kætteren – Carlo A. Martigli (Lydbog)

Carlo A. Martigli

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Underholdende historisk spændingsroman om, hvad manden, de kaldte Jesus, foretog sig i de godt tyve år af sit liv, der ikke er omtalt i evangelierne.

1497. Den italienske renæssancefilosof Grev Giovanni Pico della Mirandola er død , og stærke kræfter i Firenze gør alt for at kvæle hans drøm om forening af de store religioner – kristendommen, jødedommen og islam. Også i pavens Rom, som er ved at drukne i synd og magtkampe, konspireres der: Den kristne religion må på ingen måde undermineres.

Samtidig på et afsidesliggende munkekloster i Tibet viderefører den skriftkloge Ada Ta den italienske filosofs spirituelle arv. Munken har tidligere sendt filosoffen en hemmelig dagbog fra de år, Jesus tilbragte i Tibet, og spreder budskabet om universel harmoni mellem mennesker.

For at sikre overlevering i Vesten af historien begiver munken sammen med en ung tryllebindende tibetanerinde sig ud på en lang rejse – fra Det Fjerne Østen til hjertet af Den Evige Stad. Med sig har de en historie som vil være en bombe under den katolske kirke og en sandhed som man altid af al magt har forsøgt at skjule. Sandheden om den vigtigste mand i menneskehedens historie.

Copyright © 2012 Carlo A. Martigli
Oversat af Lorens Juul Madsen fra L’eretico

Borgia, slægten, spændende bøger, religion, intriger, Italien, Firenze, Rom, 1400-1499