Jeg er bare taxamand – Jesper Grunwald (Lydbog)

Jesper Grunwald

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

JESPER GRUNWALDS LIV er historien om provinsdrengen, der blev uddannet journalist og røg helt til tops som leder og chef i DR. Han blev redaktør på og senere kanalchef for radioens succesfulde kanal P3. Han har været chef for regionalradioerne i København og på Bornholm. Karrieren toppede som programchef og chefredaktør for alle radioens kanaler.

Ridder af Dannebrog. Stedfortræder i DR’s direktion. – Men så en dag valgte han at slutte festen, da kampene og intrigerne i Danmarks medievirksomhed nr. 1 blev for meget. Som han siger: „… Jeg var trætte af dem – og de var trætte af mig… „. Efter nogle konsulentjobs i JP/POLITIKENS HUS og som selvstændig, besluttede Grunwald at realisere en gammel drøm om at køre taxi. Og så begyndte han at skrive historier på Facebook, på sin blog og i Ekstrabladet som taxamand.dk – verden set gennem forruden på en Mercer.

Denne lydbog er en samling af nogle af historierne fra manden, der tog springet fra den redigerede virkelighed – og på hovedet ud i den virkelige virkelighed.

Jesper Grunwald, taxachauffører, taxaer, taxakørsel, journalistik, Danmark, København