Jagten på det forsvundne Ravkammer – Erik Knoth (Lydbog)

Erik Knoth

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Om ”Jagten på det forsvundne Ravkammer”

Jagten på det forsvundne Ravkammer er en underholdende thriller om hvorledes Friedrich d. 1. og Peter den Stores Ravkammer i Anden Verdenskrigs sidste måneder forsvandt på mystisk vis fra jordens overflade, da nazisterne stjal det som krigsbytte under belejringen af Leningrad og bragte det tilbage til Preussens gamle hovedstad Königsberg.

Siden da har dets skæbne været omgærdet af mystik og mytedannelser. Foruden en række mystiske dødsfald. Personer, der alle havde haft eller har tilknytning til Ravkammeret er siden krigens afslutning forsvundet eller myrdet..

Bjarke Willumsen er den næste i rækken. Den pensionerede danske orlogskaptajn, der har specialiseret sig i at efterspore forsvundne kunstskatte, findes den 26. Maj 2003 myrdet på sit hotelværelse i Skt. Petersborg. Herefter træder Willumsens søn, Marcus, ind på scenen, Marcus bliver indfanget af historien og beslutter sig for at følge sporet. Nu starter en hæsblæsende jagt, der fører ham først til Berlin, siden til Nürnberg og til sidst til Skt. Petersborg.

Erik Knoths minutiøse research resulterer i en overraskende slutning og giver et muligt svar på spørgsmålet: Hvor er Ravkammeret i dag?

”Jagten på det forsvundne Ravkammer ”er indlæst som lydbog af Torben Sekov
i 2016 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studio