Hvor skygger ruge – Michael Ridpath (Lydbog)

Michael Ridpath

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Under afsløringen af et hold korrupte betjente i Boston kommer den islandskfødte kriminalbetjent Magnus Ragnarsson i skudlinjen, og derfor vælger hans overordnede at sende ham i sikkerhed hos islandsk politi, indtil sagen kommer for retten.

Selvom Magnus voksede op på Island, var hans afsked med landet ikke smertefrit, og det er derfor med blandede følelser, at han vender tilbage. Men han får hurtigt andet at tænke på, da han bliver kastet direkte ud i efterforskningen af et mord.

Offeret, professor Agnar Haraldsson, var i færd med at sælge en islandsk saga om en magisk ring med en ubeskrivelig magt, og sporerne fører Magnus mange hundrede år tilbage i tiden. Efterhånden som han hvirvles dybere og dybere ind i sagen, tyder noget på, at ringen i sagaen faktisk findes – og at der er én, der er villig til at gå meget langt for at få fat på den…

Hvor skygger ruge er første bind om kriminalbetjenten Magnus Ragnarsson og binder på fornemmeste vis Islands historie, hemmeligheder og overtro sammen i en fascinerende krimi.

Copyright © 2010 by Michael Ridpath
All rights reserved. Published by agreement with Leonhardt & Høier Literary Agency, Copenhagen and Blake Friedmann Literary, TV and Film Agency Ltd, London
Oversat af Erik Barfoed fra Where The Shadows Lie

krimi, Island, sagaer, myter