Hr. Mozart vågner op – Eva Baronsky (Lydbog)

Eva Baronsky

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Hr. Mozart vågner op er guddommelig underholdning. Et fantastisk, gådefuldt og tragikomisk spil med identiteter, hvor lytteren til slut står tilbage med spørgsmålet om, hvilken tid, der i virkeligheden er den rette for et geni?

Om Hr. Mozart vågner op

En mand, der ikke husker andet, end at han aftenen forinden lå på sit dødsleje og at hans navn var Wolfgang Amadeus Mozart, vågner op i bizarre omgivelser: Der er musik, men intet orkester. Køretøjer, men ingen heste. Og lys, men ingen ild. Er han havnet i Helvedes forgård eller måske er det Paradis? Og vigtigst af alt; med hvilket formål? Lige så langsomt forstår han, Mozart, at han ikke længere befinder sig i år 1791, men derimod i 2006.

Som en art levende anakronisme forsøger Mozart nu at finde sig til rette i det moderne Wien. Musikken bliver hans kompas, i forsøget på at begå sig i den så skræmmende, forandrede verden.

Eva Baronsky (f. 1968) har studeret indretningsarkitektur og markedskommunikation og har bl.a. arbejdet som kommunikationsrådgiver. Hr. Mozart vågner op er hendes debutroman, og den blev hurtigt en bestseller. Bogen blev overordentligt godt modtaget i den tyske presse, hvor den blev anmeldt både bredt og positivt.

”Hr. Mozart vågner op ”er indlæst af Peter Bøttger
i 2016 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studio