Havfruen, der forsvandt / Besøg fra fortiden – Rebecca Winters/Michelle Douglas (E bog)

Rebecca Winters/Michelle Douglas

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Havfruen, der forsvandt

Alexa og Nico var hinandens første kærlighed, men skæbnen skilte dem ad, inden hun kunne fortælle ham, at hun var blevet gravid på deres sidste elskovsnat. Da de 19 år senere møder hinanden igen, er gnisten imellem dem stærkere end nogensinde før. Nico og deres datter er rasende over, at Alexa har holdt dem skjult fra hinanden. Alexa er tiltrukket af Nico, men plages af to spørgsmål: Kan han tilgive hende? Og kan hun tilgive sig selv?

Besøg fra fortiden

Da den spanske hotelmillionær Xavier Ramos ankommer til det lille australske motel, han har opkøbt, er han ikke forberedt på mødet med hotellets tidligere ejer, den smukke, genstridige Wynne. Han vil gerne beholde hende på motellet og kan også godt se fordelene ved hendes brogede medarbejderskare, men vil de overhovedet kunne samarbejde, og vil han være i stand til at modstå hendes dragende kraft?

Wynne er klar til kamp. Hun vil gøre alt for at beskytte de mennesker, hun holder så meget af. Hun er fast besluttet på at overbevise Xavier om, at charme og varme er meget mere værd end overdådig luksus!