Gustavs knægt – Leif GW Persson (Lydbog)

Leif GW Persson

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Dette er historien om min egen klasserejse.
Som jeg husker den.

Leif GW Persson er kriminolog og professor i politiefterforskning ved Rikspolisstyrelsen i Stockholm. Han er Sveriges førende ekspert i kriminalitet og har sit eget tvprogram, UGENS FORBRYDELSE, der i Danmark vises på TV2. Han har skrevet ni romaner – den seneste, Den døende detektiv, har fået Glasnøglen for Bedste Nordiske Krimi, Palle Rosenkrantz-prisen for Bedste Spændingsroman På Dansk og er blevet kåret som Bedste Udenlandske Krimi På Finsk og Bedste Svenske Krimi.

Den barske Leif GW Persson leverer smuk erindringsbog med velsiddende lussinger, velhængte tanker og ikke mindst et ømt faderportræt … Gustavs knægt er en fremragende erindringsbog.
Weekendavisen

Leif GW Perssons barndoms-og ungdomserindringer lever fint, og portrættet af far Gustav er båret af varm kærlighed.
Berlingske

”Gustavs knægt” er en meget personlig beretning, men også beretningen om det Sverige, der frem for noget andet land tog patent på den socialdemokratisk indrettede velfærdsstat. Leif GW Persson er et af dens mere læseværdige symptomer – her som i krimierne.
Jyllands-Posten

Det er en bog, som vi med fornøjelse vil anbefale alle læsende mænd i alderen fra midt i 50’erne og frem.
Nordjyske

En enormt velskreven, spændende og lærerig rejsebeskrivelse. GW er en rigtig god fortæller. Der er humor, sarkasme og oprigtighed strøet med rund hånd ud over siderne, så det er en fornøjelse at befinde sig i han univers. En biografi, der skiller sig ud.
Anita Lindenbaum, Bogmagasinet