Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand – Conny/Connie-drabene – Moxstory Aps (Lydbog)

Moxstory Aps

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

I 1971 blev den kun otte-årige Conny fundet myrdet i en opgang i Fensmarksgade på Nørrebro i København. Trods en intens efterforskning lykkedes det ikke Københavns Politi at finde gerningsmanden. Fem år senere blev den 15-årige Connie fundet dræbt af knivstik i en kælder på Skelvangsvej i Randers. I denne podcast kan du følge jagten på Danmarks første seriemorder, når leder af Politimuseet, Frederik Strand, beretter om Conny/Connie-drabene. Vi tager dig bl.a. med i kælderen under den boligblok i Randers, hvor Connie mødte sin drabsmand.

I ‘Genåbnede kriminalsager’ følger vi efterforskningen af Danmarks mest spektakulære mordsager og mysterier. Leder af Politimuseet, Frederik Strand, åbner blandt andet jagten på Danmarks første seriemorder og tager dig med helt ind i kernen af politiets arbejde og nybrud, mens pårørende og vidner på første parket får lov at give deres version af de mystiske sager.rnGlæd dig til at komme med under opklaringen af nogle af Danmarkshistoriens mest spektakulære sager.rn

Frederik Strand er historiker, Ph.d. og leder af Politimuseet. Han har – blandt andet – udgivet bogen ’Jagten på forbrydere stopper aldrig’ – en samling fortællinger om danske cold case-kriminalsager fra de seneste 150 år. Nu bliver disse historier levendegjort i podcastserien ‘Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand’.