Forførende Paris – Alexandra Potter (Lydbog)

Alexandra Potter

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

En magisk kærlighedsroman

Da Ruby Millers nye kæreste, Jack, brænder hende af i lufthavnen, tørrer hun tårerne væk, hopper på et Eurostar-tog og sætter kurs mod Paris. Hun tror, hun tager dertil for at besøge en gammel veninde og tage en lang pause fra romantikken. Men kærlighedens by har andre planer med hende.

En aflåst lejlighed, hvor tiden står stille, et bundt for længst glemte kærlighedsbreve og en flirtende fransk advokat hvirvler Ruby ind i et mysterium, der spænder over trekvart århundrede. Hvem har skrevet brevene? Hvorfor lukkede ejeren af lejligheden skodderne og flygtede fra Paris før krigen? Og hvad var hemmeligheden, hun gemte på? Som mysteriet bliver større, udvikler Ruby sig til en slags kærlighedsdetektiv, men det varer ikke længe, før genfærd fra fortiden sætter hendes eget kærlighedsliv på spil.

Alexandra Potter forfatter til bestselleren Magisk karma har skrevet en magisk, romantisk komedie til alle kvinder, der drømmer om de flimrende lys i Paris og om kærlighed, der varer hele livet …

Anmeldelser af Forførende Paris

”Der er absolut ingen grund til at vente: pop champagnen, kap jordforbindelsen og spring ud i ’Forførende Paris’ – en af de mest magiske og vidunderlige kærligheds-romaner, jeg endnu har læst” – Litteratursiden – Pia Bechmann

”Forførende i Paris” er indlæst af Bolette Schrøder

i 2017 for Lytteratur hos AV Forlaget /Swann studio

Obs! Der har manglet nogle kapitler i første udgave af lydbogen, som var på 8 t. 47 min. – denne fejl er rettet og nu er lydbogen 10 t. 04 min.