For godt til at være sandt / I seng med rivalen / Uventede julegæster – Katherine Garbera/Charlene Sands/Janice Maynard (E bog)

Katherine Garbera/Charlene Sands/Janice Maynard

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

For godt til at være sandt

Harper Dawn flygter fra sit liv som realitystjerne og ender i en hytte i Texas. Problemet? Hun er ikke alene. Rigmanden Cade Tremaine er der også, men ingen må kende hendes sande identitet. De falder pladask for hinanden, men ender hendes løgn med at ødelægge deres chancer for at leve lykkeligt til deres dages ende?

I seng med rivalen

Den energiske advokat Brian Cooper har begæret Piper Holloway i årevis. Den succesfulde galleriejer er selvsikker, sexet – og på modstanderens side i en juridisk tvist mellem deres familier. Men da muligheden melder sig, er der ingen tvivl om, at han langt om længe vil invitere Piper med i seng. Da de eksplosive hemmeligheder kommer for en dag, vil deres udsøgte men forbudte affære så kunne stå den ultimative prøve?

Uventede julegæster

Dani Meadows er blevet mere interesseret i sin chef, end godt er. Nathaniel Winston er glad for sin dygtige personlige assistent, men vil for alt i verden ikke have et forhold til en medarbejder …