Eva Brauns hemmelighed – Erik Knoth (Lydbog)

Erik Knoth

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

James Reed er pensioneret oberst og bor i 1990 i den sydengelske landsby Chippenham. Et af ugens højdepunkter er, når det lykkes ham på The Old Inn om lørdagen at finde villige og interesserede tilhørere. Om dengang, han deltog i invasionen i Nordmandiet og var med til at befri Europa for nazismens åg, og om dengang, han var kodeekspert i efterretningstjenesten under Den Kold Krig.

Men der er én historie, han aldrig har fortalt til nogen.

Historien starter ganske banalt. Med en ung kvinde der møder Adolf Hitler og fascineres – af magten og manden. Slutningen er til gengæld dramatisk. Kulminerende med selvmordet i bunkeren 30. april 1945.

En ganske amindelig lørdag dukker en tysk advokat uventet op på pubben og lægger et sært testamente på bordet. Den overraskende entré tvinger James Reed til at genfremkalde den fortid, som han ellers troede, var reduceret til spændende, men ufarlig pup-underholdning. Og han tvinges meget mod sin vilje til at forsøge at finde en slutning på historien.

Eva Braun; Adolf Hitler; biografiske romaner; den 2. verdenskrig; nazister; kærlighed; spænding; Tyskland; Berlin; 1940-1949; 1990-1999