Et andet liv – Allan Olsen (Lydbog)

Allan Olsen

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Erindringer. Allan Olsen slog igennem med et brag i sit første møde med den danske offentlighed. Som 17-årig glarmesterlærling blev han spottet af filminstruktøren Morten Arnfred til rollen som Charly i “Mig og Charly”. Debutfilmen indbragte Allan Olsen en Bodil for bedste mandlige hovedrolle, men den tidlige berømmelse førte også til et liv i overhalingsbanen og alt for meget alkohol. Både mentalt og fysisk strammede Allan Olsen sin livsbue så kraftigt, at strengen sprang i 1993, hvor han måtte erkende, at han havde mistet kontrollen over sit liv.
Her kunne historien om Allan Olsen være endt i al sin gru, men han fandt en vej ud af helvede og gik i Minnesota behandling. I dag – tretten år efter – er Allan Olsen stadigvæk alkoholiker. Men han drikker ikke.
I Et andet liv fortæller Allan Olsen ærligt om sit livs op- og nedture. Om opvæksten i et broget og charmerende arbejdermiljø i København og om det både fantastisk spændende men også opslidende liv som skuespiller. Med stor selvindsigt beskriver han, hvilke enorme belastninger et ukontrolleret forbrug af spiritus medfører – ikke mindst når man befinder sig i en højspændt, egocentrisk verden, med løgn og forstillelse.