En almindelig pige blandt stjerner / Kærlighedskarrusellen / Ørkenblomsten – Melanie Milburne/Tara Pammi/Andie Brock (E bog)

Melanie Milburne/Tara Pammi/Andie Brock

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

En almindelig pige blandt stjerner
Vikram Raawal har viet sit liv til at føre sin bedstefars filmselskab videre med succes, men han har fravalgt kærligheden og føler sig ensom. Da han møder Naina Menon, slår det gnister, da hun kritiserer ham for hans valg af film. Og et lidenskabeligt møde i dæmpet lys får lidenskaben til at blusse.

Naina Menon har oplevet at miste, og også hun har kæmpet for sin families overlevelse. Hun forelskede sig i ham på lærredet, da hun var ung, og da hun kommer tættere på ham, ser hun, at han er meget mere end en arrogant rigmand. Er hendes kærlighed nok for dem begge?

Kærlighedskarrusellen
Da Matteo Vitale skrider ind på kontoret i Emmaline Woodcrafts datingagentur, har han en usædvanlig anmodning. Han skal giftes og have en arving, hvis han vil arve sit fædrene gods! For at forstå sin gådefulde klient tager Emmie imod en indbydelse til hans italienske villa.

Ørkenblomsten
Hvad sker der efter et ja i kirken, når brylluppet er et politisk arrangeret bryllup, og både brud og brudgom oplever et højst utilsigtet begær efter hinanden?

For det er, hvad der sker for Zahir og Annalina. De har begge bagage med sig, og vejen bliver lang, før de overhovedet vover at overveje, hvad de føler for hinanden.