Empire falls – Richard Russo (Lydbog)

Richard Russo

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Miles Roby har langet burgere over disken i Empire Grill i tyve år, og derfra kan han se ned ad hovedgaden i den engang så driftige industriby Empire Falls og fornemme byens puls, som nu slår meget langsomt. For Whiting-familien, der ejer fabrikkerne og det meste andet på egnen, har flyttet produktionen væk fra byen, og det har skruet livet i Empire Falls ned på vågeblus.

Så det er bekymrede kunder, der letter deres hjerte over for Miles – som har sine helt egne problemer. Hans kone er faldet for ejeren af det lokale fitness-center og vil skilles, hans begavede datter og øjesten har store problemer med lærerne og de øvrige elever i skolen, og Francine Whiting, der ejer Empire Grill og ser ud til at tro, at ejerskabet også omfatter Miles, vil ikke lade ham modernisere stedet. Det har hun sine helt private og grumme grunde til, finder Miles efterhånden ud af.

Empire Falls er en stor nutidskrønike om et USA i forandring, og Richard Russo blev da også tildelt den prestigegivende Pulitzerpris for romanen.

Empire Falls er en prægtig læseoplevelse. – Kim Skotte, Politiken

Copyright © 2001 by Richard Russo
Published by arrangement with Sane Töregård Agency AB
Oversat af Søren K. Barsøe fra Empire Falls

familien, magt, provinsen, Maine, USA