Døden indhenter Jer – Frank Esmann (Lydbog)

Frank Esmann

Find den nu på Chapter.
Det er gratis de første 30 dage.

Prøv os gratis i 30 dage

Asmid Said, en ung, ikke-religiøs og succesfuld skuespillerinde af dansk-irakisk herkomst havner i et dilemma, da et vellykket amerikansk-israelsk angreb gør det af med Syriens drømme om at blive atommagt.

Damaskus vil have hævn. Der opstår mulighed for at rette et terrorangreb mod en international konference i København, og Asmid tvinges til at påtage sig rollen som hævner – med mindre hun vil se sin bror rådne op i et fængsel i Damaskus.

Blot en uge før den planlagte aktion får oberst Blixen og hans folk i efterretningstjenestens Sektion 2 nys om planerne og kastes ud i en ulige kamp mod tiden og med en modstander med et tvingende motiv til at dræbe.

Frank Esmann har 18 års erfaring som udenrigskorrespondent i USA, Storbritannien, Tyskland og Østeuropa. Syv år som ansvarshavende chefredaktør på Weekendavisen, fem år som redaktionschef og souschef på TV-Aktuelt og TV-Avisen.
Frank Esmann har skrevet bøger og antologier om Danmarks udenrigspolitik under 2. verdenskrig, den kolde krig, det amerikanske præsidentembede og presseforhold, nyhedskriterier og fremmedhad. Han har rejst som reporter for aviser, radio og tv på alle kontinenter.

“Døden indhenter jer” er første bog i thriller-serien om Oberst C.F.H. Blixen.
Hør også “Dragens ånde” og “Hævn over hævn” som er mindst ligeså spændende som den første

spændende bøger, efterretningsvæsen, international politik, Mellemøsten